Työllisyysviikot 2018

Pohjoiskarjalaiset työllisyystoimijat järjestävät elo-syyskuussa työllisyyden teemaviikot. Viikkojen aikana kunnissa järjestetään erilaisia tapahtumia, joissa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat.

Työllisyysviikot Pohjois-Karjalassa syksyllä 2018

Pohjoiskarjalaiset työllisyystoimijat järjestävät elo-syyskuussa työllisyyden teemaviikot. Viikkojen aikana kunnissa järjestetään erilaisia tapahtumia, joissa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat. Työllisyysviikoilla halutaan nostaa esille työllistymisen monet kasvot; työllistymistarinoita on yhtä monta kuin työnhakijoitakin. Lisäksi työllisyysviikkojen kautta halutaan luoda toiveikkuutta ja kertoa työllistymisessä auttavista palveluista työtä hakeville sekä jakaa tietoa työllistämiseen liittyvistä mahdollisuuksista työnantajille. Pohjois-Karjalasta löytyy tahtoa ponnistella sen eteen, että ihmiset voisivat tehdä työtä.

Säpinää syksyyn -messut aloittavat työllisyysviikot 16.8. klo 13-15. Ne järjestetään IsoMyyssä Joensuussa. Messuilla on mahdollisuus tutustua maakunnan koulutustarjontaan, rekryfirmojen työpaikkoihin sekä te-toimiston ja muiden työllisyystoimijoiden toimintaan.

Kunnissa työllisyystapahtumia järjestetään seuraavasti:

* Nurmes 31.8.

* Joensuu 10.9.

* Keski-Karjalan kuntien työllisyystapahtuma Kiteellä 14.9. klo 14-16

* Polvijärvi 19.9.

* Ilomantsi 19.9. klo 12-15

* Kontiolahti 20.9.

* Outokumpu 26.9. klo 10-12

* Lieksa 28.9.

* Liperi 29-30.9.

Työllisyysviikkojen aikana Karjalaisesta voi lukea työllistymistarinoita.

Palaa arkistoon