Löydä hyviä tyyppejä

Haussa hyvä tyyppi? Jätä ilmoitus avoimesta paikasta tai yhteystietosi ja saa yhteydenottoja hyviltä tyypeiltä, täysin maksutta!

Paikka auki?


Nuoren työllistäminen on maakunnan tulevaisuudelle tärkeä teko. Siinä korostuu tilaus työpaikoista, joihin ei vaadita välttämättä korkeaa koulutusta tai pitkää työkokemusta. Juuri tällaisia työpaikkoja hyvätyyppi.fi-sivustolle kerätään.

Voit lisätä matalan kynnyksen työpaikan hyvätyyppi.fi -sivuille kahdella tavalla:

1. Pyydä TE-toimistoa lisäämään hyvätyyppi.fi-tunnus TE-palveluiden sivuille avoimeksi ilmoittamaasi paikkaan

TAI

2. Lisää hyvätyyppi.fi -teksti TE-palvelujen sivuilla jättämäsi paikan kuvausosioon

Kaikki ilmoitukset, joihin on lisätty teksti hyvätyyppi.fi, ovat löydettävissä näiltä sivuilta kohdasta Työpaikat ja TE-palvelujen avoimista työpaikoista. 

Löydä työntekijä


Työnhakijapörssi - selaa hyvätyyppi.fi -sivustolle jätettyjä työnhakijaprofiileja

Voit myös tallentaa työnhakijapörssissä tekemäsi haun tyyppivahdiksi, jolloin saat tiedon sähköpostiisi aina, kun hakuehtojesi mukainen tyyppi jättää yhteystietonsa sivuille!

CV-netti - työnhakijoiden tietokanta

Ehdokkaita voi hakea ja ryhmitellä ammattinimikkeen, paikkakunnan ja usean muun muuttujan mukaan. CV-netin kautta voit olla suoraan yhteydessä työnhakijaan.

CV-netissä on työnantajille myös CV-vahti-palvelu. Sen avulla voit tilata suoraan sähköpostiisi tietoa uusista, kriteerit täyttävistä työnhakijoista. Näin voit seurata hakijatilanteen kehitystä, eikä palvelussa tarvitse käydä jatkuvasti.

Pohjois-Karjalan TE-toimisto - löydä tekijät TE-toimiston kautta

Löydä työharjoittelija


Jätä tietosi Mahdollisuudet -sivulle ja saa yhteydenottoja suoraan hyviltä tyypeiltä. Kerro samalla mitä mahdollisuuksia tarjoat.

Jätä yhteystietosi

Työkalut työllistämiseen


Tiedätkö mahdollisuudesta palkkatukeen tai oppisopimuksen korvauksista?

Lue täältä lisää

Haluatko yhteydenottoja hyviltä tyypeiltä?

Täytä lomake ja jätä yhteystietosi Mahdollisuudet -sivulle!